dissabte, 17 de gener del 2009

Amunt i avall

Escolteu tantes vegades com vulgueu aquest video i contesteu les preguntes que tindreu. Després deixeu un comentari, encara que només sigui el vostre nom per que quedi constància que heu entrat al blog.


8 comentaris:

  1. Això demostra que tot el món té noves oportunitats.

    ResponElimina
  2. hola!soc la laura,el video me dóna error,diu que no està disponible en aquests moments, però me ha pasat moltes vegadas.es normal??

    ResponElimina
  3. hola!, sóc Jose Álvarez. No he pogut escoltar el video perquè estic a la faina. Quan pugui ho escoltaré amb mes temps.
    Fins ara.

    ResponElimina
  4. Hola sóc la Candy m'agrado molt el video ja que estic vivint en carn pròpia les vivències d'aquests nois que han vingut de fora per treballar i d'aquesta manera progressar

    ResponElimina
  5. Hola! sóc Laura, ya he pogut escoltar el video, m'agrado molt.
    Fins després.
    Adeu

    ResponElimina
  6. HOLA SÓC LA JENNY... M´agrada quan la gent de paisos diferents vénen a provar sort o vénen a viure altres experiencias per a millorar les seves vidas... Sempre hi ha oportunitats per tothom.

    ResponElimina
  7. El reportatge esta fet per que la gent es done compte de que vagin on vagin facin y logrin el seu objetiu perque res es imposipla de alcanzar es pot atravezar fornteras y conexer llenguas y culturas y aixo enriqueixe ancara més al ser humá.

    ResponElimina